Wat betekent Sinus betekenen


Wat betekent Sinus betekenen

Princeton WordNet (0.00 / 0 stemmen) Beoordeel deze definitie:

Webster Dictionary (0.00 / 0 stemmen) Beoordeel deze definitie:

een holte; depressie

Sinus (zelfstandig naamwoord)

een holte in een been of een ander deel, gesloten of met een smalle opening

Sinus (zelfstandig naamwoord)

een verwijd vat of kanaal

Sinus (zelfstandig naamwoord)

een smalle, langwerpige holte, waarbij etter wordt verzameld; een langwerpige abces met slechts een kleine opening

Anagrammen voor Sinus "

voorbeeldzinnen & voorbeeld

Als je op je rug liggen, slijm verzamelt in uw sinus holtes, wat kan leiden tot secundaire infecties of chronische sinusitis.

ik had sinus chirurgie de dag na Kerstmis en het de ergste operatie van mijn leven is geweest. Zeer pijnlijk, en op de top van het iedereen natuurlijk dacht ik kreeg een neuscorrectie. Dat is zo grappig, want als je het mij weten dat ik zou u gezegd hebben kreeg ik een neuscorrectie Ik ga niet geheim houden.

Studies tonen aan dat het meer slaap je krijgt, hoe beter je immuunsysteem te zijn, zou ik ook aan een kleine dosis vitamine C wanneer een vrouw een verkoudheid. Je wilt niet te veel van te nemen, omdat het weeën kan opwekken, dus ik meestal houdt deze nergens minder dan 500 mg. Ik hou van Neti potten, vooral als er een sinus infectie. En het doen van zoutwater gargles als je een zere keel.

Ook u kunt bestellen hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + zestien =