Vrouw s Diagnostic Cyber ​​artikelen Post-hysterectomie Wat te verwachten

Vrouw s Diagnostic Cyber ​​artikelen Post-hysterectomie Wat te verwachtenPost-hysterectomie: Wat te verwachten na de operatie

Wat kunt u verwachten na hysterectomie

Frederick R. Jelovsek MD, MS

"Sinds mijn hysterectomie 4 1/2 maanden geleden, ervaring die ik bloeden na geslachtsgemeenschap. Is dit normaal? Het is een kleine hoeveelheid vers bloed, helderrood. Is het mogelijk dat ik nog niet intern genezen? "

Ik ben 45. Mijn leeftijd menstruele verleden was normaal en de hysterectomie werd uitgevoerd als gevolg van een grote snel groeiende vleesboom tumor.

" S. B.

Complicaties kunnen optreden na hysterectomie, variërend van kleine problemen, zoals infecties van de urinewegen of vaginale spotting tot grote gezondheidsproblemen zoals wondinfecties die 3-4 maanden duren om te genezen of aanhoudende ernstige pijn met geslachtsgemeenschap.

Het is moeilijk voor u om te weten precies wat te verwachten, aangezien de meeste vrouwelijke vrienden die een hysterectomie hebben de neiging om de kleine problemen te vergeten, en soms zijn ze kunnen uitbreiden buiten proportie, geen grote problemen die ze hebben gehad.

Bent u in gevaar als u Bericht hysterectomie Bloeden?

Artsen bijna nooit vrouwen van alle veranderingen die zij zal voelen tijdens het herstel van een zware operatie, omdat er te veel mogelijke wijzigingen op de hoogte. De meeste veranderingen en symptomen verdwijnen op hun eigen.

De chirurgen ook niet alle van de ongewone of zeldzame, maar erkende complicaties van hysterectomie. Als u een persoon bent die deze problemen zich ontwikkelt, zullen ze totaal onverwacht zijn en je zal de chirurg denken "bungled" de operatie omdat er iets gebeurd is dat je nooit eerder had gehoord.

Ten slotte kunnen andere procedures, zoals het verwijderen van de eierstokken of het hebben van cystocele, rectocele of urine ondersteuning operatie hun eigen unieke sets van complicaties en symptoom gevolgen hebben.

Bijvoorbeeld ondersteuning chirurgie met meerdere lijnen insnijding van de vaginale opening aan het einde van de vagina is meer waarschijnlijk resulteren in pijnlijke geslachtsgemeenschap dan zou een gewone hysterectomie.

Postoperatieve, verminderde seksuele libido is een veel grotere omvang wanneer de eierstokken worden verwijderd dan wanneer chirurgische menopauze niet plaatsvindt op de operatie. Dan is er nog een variatie in de intensiteit van libido niveau als oestrogeen vervangende voldoende versus te laag of helemaal geen.

Dit artikel zal alleen richten op de hysterectomie bijwerkingen en complicaties, en niet op het samenspel van het toevoegen van andere procedures.

Is vaginale bloeden na een hysterectomie comon en hoe lang moet het duren?

Normale postoperatieve bloeden duurt van enkele dagen tot enkele weken na de operatie. Na de eerste paar dagen het bloeden verandert in spotting, meestal donker rood, maar soms fel rood. Dan in de meeste gevallen het bloeden stopt goed.

Soms is er een uitbarsting van bloeding op ongeveer 2-3 weken als er een verzameling van bloedstolsel in het bekken van direct na de operatie kan zijn. En soms bij ongeveer 2-8 weken na de operatie, kan er een heldere rode vaginale spotten als gevolg van hechting oplossen.

De timing is afhankelijk van het type hechtdraad gebruikt en hoe snel het oplost. Dit kan spontaan felrode spotten zijn (het is zelden zwaar) of het kan gebeuren na het vrijen of lichamelijke activiteit.

Ook u kunt bestellen hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 5 =