Tips voor de voorbereiding op uw Colonoscopy

Tips voor de voorbereiding op uw ColonoscopyTips voor de voorbereiding op uw Colonoscopy

De voorbereiding van een colonoscopie kan een uitdaging, meer nog dan de werkelijke test. Prepping vereist dat de dikke darm wordt gereinigd van de ontlasting. die wordt gedaan door het gebruik van laxeermiddelen, klysma’s. en vasten. de ervaring van elke persoon anders zal zijn op basis van de prep gebruikt, de instructies van haar arts, en de timing van de test. Toch zijn er een paar tips en trucs die kunnen maken dat de prep gaan soepeler. Tal van reacties op een oproep voor colonoscopie prep tips zijn de volgende bruikbare informatie opgeleverd.

1. Vraag voor een keuze van Prep

2. Eating Light

Veel mensen vinden dat het eten van licht een paar dagen tot een week voor hun colonoscopie prep kan helpen de prep gaan makkelijker, en krijgen de dikke darm schoongemaakt sneller. &# 34; Het eten van licht&# 34; is een beetje vaag, maar in de meeste gevallen het zou betekenen het vermijden zwaarder maaltijden en ruwvoer, en gemakkelijker kiezen verteerbaar voedsel zoals soep. Als u wilt proberen het eten van lichter in de dagen voor te bereiden op je colonoscopie, contact op met uw arts. Uw gastro-enteroloog kan je beter aanwijzingen over wat uw dieet zou moeten zijn in de week voor uw test te geven, en vooral in de laatste paar dagen voor uw test.

5. Leid jezelf Met Wat Reading

Boeken. Foto © adamr


Een goede methode van afleiding is een belangrijk element voor een succesvolle colonoscopie prep. Het lezen van een goed boek doet de truc voor veel mensen, maar een tijdschrift of zelfs de krant zal doen. Als je niet een lezer, kruiswoordraadsels, rebussen, zelfs games op je telefoon of tablet kunt u te vermaken. Alles wat je kunt doen om je gedachten af ​​te houden van de voorbereiding en de test die u zult hebben van de volgende dag, is een goede zaak.

6. Gebruik Soothing Cream On Your Bottom

Ook u kunt bestellen hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht − een =