Tips om de bloeddruk te verlagen

Tips om de bloeddruk Pressure_5Tips om de bloeddruk te verlagen

Hoe om uw bloeddruk te verlagen

Hoge bloeddruk, zoals hoge bloedglucose (ook bekend als bloedsuiker), is een medische aandoening die je kan drastisch verbeteren door er een paar veranderingen in levensstijl in actie. Met deze acties, zoals het eten van minder restaurant en verwerkte voedingsmiddelen, en lopen gedurende 30 minuten de meeste dagen, kunt u verlagen en de controle van uw bloeddruk.

· Normale bloeddruk: lt; 120/80 mmHg

"Onderzoek herhaaldelijk toont aan dat het maken van een of meer gezonde veranderingen in levensstijl, van het eten van meer groenten en fruit aan het lopen meer, kan helpen de bloeddruk te verlagen," zegt Eva Obarzanek, Ph.D. MPH, RD, voormalig onderzoek voedingsdeskundige bij het National Heart, Lung, and Blood Institute. "Elke beweging van kwik naar beneden, zelfs een paar punten, verbetert uw kansen van gezond blijven."

Kies een of meer van de volgende stappen om te beginnen met het verlagen van uw bloeddruk als het te hoog. Bonus: Veel van deze acties kunnen het verbeteren van uw bloedsuiker, cholesterol en triglyceriden, ook. Dat komt omdat de kern van al deze problemen is insulineresistentie. Als je levensstijl stappen kunnen nemen om te helpen je lichaam gevoeliger voor insuline die het maakt, zult u beter uw algehele gezondheid te beschermen.

Stoppen met roken

Het roken van tabak niet direct leiden tot hoge bloeddruk, maar het kan het risico op hart- en vaatziekten escaleren. Studies tonen aan dat mensen met diabetes die roken een gelijke of grotere kans op hart- en vaatziekten, voortijdige dood, en een toename van het optreden van de complicaties van diabetes, waarbij de kleine bloedvaten beïnvloeden en bijdragen aan ogen, nieren en zenuwbeschadiging.

Je zult waarschijnlijk nodig hebt om een ​​aantal pogingen om te stoppen voordat u in staat om te stoppen met roken voor het goede zijn. Er is veel steun beschikbaar om u te helpen in uw inspanning. Vraag uw zorgverleners als ze je kunnen rechtstreeks naar wat hulp. Als ze niet suggesties hebben, te verbinden met de American Lung Association of American Cancer Society. Deze twee organisaties hebben de middelen om u te helpen stoppen met roken.

Een oud gezegde is relevant als het gaat om het stoppen met roken: Als het de eerste keer niet lukt, proberen, proberen, opnieuw!

Actie Tip: Schrijf een stoppen met roken plan dat u van mening bent voor u zal werken. Een multi-stap-benadering heeft meer kans om te slagen. Bijvoorbeeld, deelnemen aan een stoppen met roken programma; vinden van een nieuwe, gezondere gewoonte (het nemen van een wandeling rond het blok of het doen van een korte meditatie) als je een sigaret hunkert; en krijgen een recept voor een medicijn dat kan helpen bij het afbouwen nicotine.

bron www.diabeticlivingonline.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × een =