Tee-test

Tee test_1

Ik had een TEE en het was lang niet zo eng als ik dacht dat het zou zijn. Toen ik voor het eerst in de behandelkamer, kreeg ik een infuus en de verpleegkundige die op de EKG patches. So far, so good. Vervolgens bespoten ze wat yukky proeverij stuff (een soort van verdovende geneeskunde) in mijn keel. Dan moest ik drink deze andere verdovende medicijn, zodat ik de tube niet zou voelen zoals het was doorgegeven in mijn keel. Je kunt het allemaal te drinken in een keer (waarschijnlijk een ounce of twee), of u kunt het verdelen. Het goede nieuws is, je het is net als de dingen die je krijgt bij de tandarts. Je voelt je niet / proeven van de tweede gulp. De verpleegster vertelde me dat ik misschien het gevoel dat ik niet kon slikken, maar dat in werkelijkheid, ik kon. Het was prima. Nog steeds allemaal goed.

Ook u kunt bestellen hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 − 1 =