Stuitje pijn bij zitten

Stuitje pijn bij sitting_1Stuitje pijn bij zitten Bewaar deze voor later

stuitje Pain

Onze staartbeen bestaat uit ongeveer 3-5 wervels die zich aan het einde van onze ruggengraat. Omdat in dergelijke gevoelige plaats, dit bot is gevoelig voor blessures in bepaalde situaties. Toen onze stuitje geblesseerd raakt, kan dit ernstige pijn die het gebied rond het beïnvloedt veroorzaken. Heel vaak, mensen zijn niet in staat om goed te zitten als gevolg van de pijn en het ongemak voelde na het letsel. Dit soort pijn wordt meer bij vrouwen dan bij mannen. Niettemin kunnen beide geslachten lijden en de pijn zelf kan acuut of chronisch van aard zijn.

Redenen achter Stuitje Pijn tijdens de vergadering

Impact is de meest voorkomende oorzaak van dit gezondheidsprobleem. Namelijk, kan een persoon op de grond vallen, het raken van het stuitje harde, wat leidde tot een soort van een blessure die later manifesteert door de pijn. Deze pijn wordt beschouwd als acute.


Aan de andere kant, chronische coccygody- of, gewoon, stuitje pijn, vindt plaats als gevolg van een moeilijke zwangerschap of arbeid, voortdurend klappen of druk om het gebied tijdens langere tijd, herhaalde druk op het gebied door middel van sporten zoals roeien of fietsen of een slechte houding.

Ook zijn er gevallen waarin het stuitje pijn wordt veroorzaakt door de vorige aflaten in anale seks. Bovendien kan het bot zelf misvormd of beïnvloed door bot sporen, wat leidt tot pijn en een grotere kans op letsel. Alternatief enkele zenuwen uit het gebied kunnen geknepen, wat leidt tot pijn. Dislocatie is een ander scenario problematisch als het gaat om dit bot.

Manifestaties van Staartbeen Pain

Brandende pijn in de rectale gebied is de meest voorkomende teken van een stuitje letsel. Na verloop van tijd kan de pijn te intensiveren tijdens zitten of liggen. De pijn wordt meestal gevoeld in de onderrug gebied, samen met een potentieel gevoel van gevoelloosheid. Geslacht, stoelgang, zwangerschap of menstruatie kan leiden tot een verhoging van de intensiteit van de pijn. Soms, meestal te wijten aan een letsel veroorzaakt door een directe klap, blauwe plekken kunnen worden weergegeven, waardoor het gebied, waardoor het inschrijven aan te raken.

Behandeling van Staartbeen letsel

Echter, als het probleem is niet zo ernstig is, aandacht te besteden aan je houding en het vermijden van blootstelling van uw stuitje te druk is de beste behandeling in de periode van revalidatie.

Ook u kunt bestellen hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 − 7 =