Sleeve Gastrectomie – MidMichigan Gezondheid

Sleeve Gastrectomie - MidMichigan GezondheidSleeve Gastrectomie

Sleeve gastrectomie is een van de bariatrische chirurgie procedures beschikbaar bij MidMichigan Medical Center – Gratiot in Alma, Michigan en MidMichigan Medical Center in Midland, Michigan.

Thisprocedure gebruikt nietjes de maag in twee delen. Het grootste deel, die goed is voor ongeveer 85-90 procent van de maag, wordt permanent verwijderd. Het resterende gedeelte van de maag is lang en smal, lijkt de vorm van een huls.

Een sleeve gastrectomie procedure behoudt de basisfunctie van de maag; De omvang van de maag aan kan aanzienlijk minder. Patiënten die ondergaan sleeve gastrectomy een vol gevoel snel en daarom verbruiken minder voedsel bij elke maaltijd. Gemiddeld patiënten verliezen ongeveer de helft van hun overtollige lichaamsgewicht in 12 maanden.


Deze procedure wordt laparoscopisch uitgevoerd (door een kleine incisie met een brandende ruimte en kleine gereedschappen) voor personen met een body mass index (BMI) van 50 of meer.

Voordelen van de Sleeve Gastrectomie

    Vermindert maag capaciteit, maar laat de maag om normaal te functioneren. Dit maakt het mogelijk patiënten te verteren meeste voedsel types. Elimineert het deel van de maag produceren hormonen die honger stimuleren. Minimaliseert de kans op een maagzweer optreedt. Zeer effectieve procedure voor patiënten met een hoge body mass index. Aantrekkelijke optie voor mensen die bestaande anemie, ziekte van Crohn en andere voorwaarden daarvoor te groot risico op intestinale bypass procedures te maken.

Nadelen van Sleeve Gastrectomie

    Beschouwd onderzoek door sommige verzekeringsmaatschappijen en kunnen niet worden terugbetaald. De procedure is niet omkeerbaar. Lekken en andere complicaties geassocieerd met niet- optreden. Deze procedure heeft een hogere kans onvoldoende gewichtsverlies, vergeleken met gastric bypass. Patiënten die niet genoeg gewicht hoeft te verliezen kunnen extra operatie nodig.

Kom meer te weten

Voor meer informatie over gewichtsverlies procedures, en om uit te vinden of je nu een kandidaat voor bariatrische chirurgie bij te wonen onze gratis Bariatrische Chirurgie Opties Seminar. Bel MidMichigan Health Line (989) 837-9090 of gratis op (800) 999-3199 om een ​​seminar te vinden in uw buurt.

Ook u kunt bestellen hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 19 =