Omron 7-serie polsbloeddrukmeter Accurate

Review: Omron 7 Series Blood Pressure pols Monitor.

Is een van de 7-serie van Omron ultrasilent polsbloeddrukmeter (BP652N of BP654) ideaal voor iedereen die last heeft van hoge bloeddruk? Hoge bloeddruk brengt ernstige gezondheidsrisico’s die uw leven in gevaar kan brengen, dus is het belangrijk om een ​​apparaat dat u wilt gebruiken op een regelmatige basis te vinden.

Is de Device Accurate?

Als u lees de recensies van andere bloeddruk pols manchetten, zou je kunnen vragen, "zijn pols bloeddrukmeters accuraat?" Dit is een terechte vraag, omdat veel voormalige producten zijn bekritiseerd voor onnauwkeurige metingen, vooral in vergelijking met de bovenarm modellen.

De Omron Series 7 is een van de meest aanbevolen bloeddrukmeters in de wereld. Dit is grotendeels te danken aan de juistheid ervan. dat is uiterst betrouwbaar, zelfs als je nog nooit gebruik hebben gemaakt van een van deze apparaten voor.

Natuurlijk, de manchet is alleen nauwkeurig als je het gebruikt volgens de instructies van de fabrikant. Bijvoorbeeld, de waarden werken alleen als de manchet wordt gehouden op dezelfde hoogte als het hart. Omron brengen hart zone Guidance helpt positioneren van de pols op dezelfde hoogte voor nauwkeurigere metingen. Als je je arm optillen of laten zakken, zal de lezingen verkeerd zijn of het apparaat zal niet tot een lezing op alle produceren.

Daarnaast kun je niet eten, praten, of een drankje terwijl u een meting te nemen. In feite moet je voorkomen dat zich overgeeft aan geen voedsel of drank gedurende tien minuten voorafgaand aan een lezing. Dit helpt voorkomen dat onnauwkeurige metingen. Visuele instructies zijn te vinden in de video tijdens het scrollen onderaan deze pagina.

Is dit Omron polsbloeddrukmeter echt ultrasilent?

Ja, zowel 7-serie apparaten zijn ultrasilent. Daarnaast is dit apparaat is een compacte, gebruiksvriendelijke bloeddrukmeter die rond de pols comfortabel. Het kan worden gedragen de hele tijd of alleen wanneer u een lezing, waardoor het een veelzijdige keuze maakt te nemen, ongeacht uw levensstijl en activiteitenniveau.

Als u ervoor kiest om het te dragen de hele tijd, zal de manchet elke keer dat u uw pols te verhogen tot hoogte van het hart te activeren. Het heeft een ingebouwde indicator om u te waarschuwen voor hoge bloeddruk. Het wordt een geavanceerd systeem voor vroegtijdige waarschuwing dat u zal toestaan ​​om de behandeling of medicijnen te zoeken wanneer uw bloeddruk wordt gevaarlijk hoog.


Ze zijn uitgerust met een aantal instellingen en hulpmiddelen waarmee u uw gezondheid beter te controleren. Deze omvatten:

  • Geheugen: Het slaat 100 van uw vorige lezingen, zodat u bijhouden van uw bloeddruk na verloop van tijd kan houden.
  • detectie: Naast het meten van de bloeddruk, de 7-serie Omron manchet detecteert ook een onregelmatige hartslag.
  • gebruikers: De 7-serie is opgewaardeerd om het gebruik te ondersteunen door 2 gebruikers, zodat uw echtgenoot niet hoeft om een ​​tweede model te kopen.
  • Geval: Het komt ook met een opbergdoosje voor eenvoudige draagbaarheid wanneer niet in gebruik.
  • batterijen: Voor sommige Omron modellen, zijn batterijen niet meegeleverd, gelukkig zij voegden ze deze keer.
  • Bluetooth Smart Technology: Alleen de BP654 heeft deze functie. Door het aansluiten van de Omron Wellness app, kunt u uw meetwaarden worden bekeken in een grafiek of lijst. Het maakt het ook gemakkelijk om uw resultaten te delen, bijvoorbeeld met uw arts of familielid.

Deze ontwikkelingen hebben een veel meer gebruiksvriendelijk product gemaakt, zelfs als u niet vertrouwd bent met de technologie. Veel gebruikers vinden dat het eenvoudiger is dan een gewone bloeddruk manchet, dus je zou het praktischer te vinden.

Als u op zoek bent naar nog een meer compacte optie is, kan u ook een kijkje nemen in deze nieuwe en extreem dure gadget te nemen; een bloeddruk polshorloge. Dit is nog discreet, en vervangt uw gewone horloge voor extra comfort. Dit is waarschijnlijk iets voor de toekomst, wanneer de prijs is weinig meer acceptabel, omdat op het moment dat het kost meer dan duizend dollar.

Hoe beoordeelt u de bloeddruk manchet gebruiken?

De eenvoud van het ontwerp van het apparaat maakt het ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. riem gewoon aan uw pols, en volg de instructies op het scherm. Houd uw pols verheven tot hoogte van het hart, totdat de meting wordt genomen.

Zodra de manchet een lezing heeft verkregen, wordt de systolische bloeddruk aan de bovenkant van het scherm en diastolische aan de basis tonen. Lees beide nummers aandachtig, ze vervolgens op te nemen of op te slaan op het apparaat.

De knoppen om de manchet te activeren en deactiveren zijn duidelijk gelabeld als "start ‘en "Stop" aan de rechterkant van het scherm. De metingen worden weergegeven in grote, leesbare lettertypen, wat gunstig is als u last heeft van slechte gezichtsvermogen.

Een klok wordt ook weergegeven op de voorkant van de manchet, samen met een menu functie waarmee u in het verleden lezingen en andere gegevens te herzien.

Is een pols manchet betaalbaar?

Als u al hebt gekocht van een bovenarm bloeddrukmanchet. je zou terughoudend om meer geld te besteden aan een extra monitor. Gelukkig is de polsmanchet is zeer betaalbaar, en je hoeft niet te worden een extra spullen te kopen voor haar om efficiënt te werken. De extra functie om de lezingen te verbinden met een app verhoogt de prijs nogal een beetje. Dus als je niet comfortabel over deze optie te voelen, te kiezen voor de goedkopere 7-serie pols apparaat.

De Series 7 modellen neem 2 AAA-batterijen, die beide worden opgenomen wanneer de schepen apparaat. Aangezien het niet veel macht niet gebruikt, moet u aanzienlijke leven van elke wijziging van de batterijen.

Moet ik investeren in een Omron 7 Serie Blood Pressure pols Monitor?

Als u last heeft van hoge bloeddruk. regelmatig lezingen zijn van essentieel belang om toezicht te houden en te behandelen uw conditie. Als u een discrete, draagbare, comfortabele optie wilt, dit apparaat is de perfecte selectie. Meer dan 6500 gebruikers liet een 4 of 5 sterren beoordeling bij Amazon. Dat is een ongelooflijk grote hoeveelheid positieve reviews en geeft extra vertrouwen in de kwaliteit van dit product.

Hier is wat informatie over de huidige prijs van de 7-serie BP652N model (zonder aansluiting op app) wanneer u besluit om purches het op amazon:

bron diabeteswell.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + twintig =