Nieuwe Colon Cancer Screening Test in de Werkzaamheden

Nieuwe Colon Cancer Screening Test in de Werkzaamheden

Nieuwe Colon Cancer Screening Test in de Werkzaamheden

Deze inhoud is nog niet beoordeeld in het afgelopen jaar en kunnen WebMD meest up-to-date informatie niet vertegenwoordigen.

Als u de meest actuele informatie vinden, kunt u uw onderwerp van belang in te voeren in onze zoekvak.

"gt; WebMD News Archive

Op dezelfde vergadering, andere onderzoekers gemeld dat ze hebben nieuwe aanwijzingen over hoe DNA-kenmerken kunnen helpen voorspellen darmkanker risico.

Het onderzoek werd gepresenteerd op de American Association for Cancer Research speciale conferentie’s, colorectale kanker. Biologie Therapy.

Screening op darmkanker: Back Story

” Een op de 17 van ons zal darmkanker hebben in ons leven," zegt David Ahlquist, MD, professor in de geneeskunde en een consultant in gastro-enterologie aan de Mayo Clinic in Rochester, Minn., die zijn bevindingen over de nieuwe darmkanker screening test gepresenteerd.

Hoewel darmkanker is de tweede belangrijke oorzaak van kanker overlijden voor mannen en vrouwen in de Verenigde Staten veel volwassenen niet de screenings niet ondergaan zodra ze de leeftijd van 50 (of eerder voor mensen met een familiegeschiedenis) te bereiken, Ahlquist vertelde op een persconferentie.

Schattingen van hoeveel volwassenen ondergaan screening variëren, maar Ahlquist zegt waarschijnlijk slechts 40% zich te houden aan de screening schema in de tijd.

Een screening test, de colonoscopie. waarbij een flexibele, verlichte buis met een videocamera opgenomen om de dikke darm te onderzoeken, vereist dieetbeperking en voorbereiding van het colon. Patiënten moeten vaak tijd opstijgen werk en moeten het vervoer naar huis van de procedure.

Het vangen van Colon Cancer: de nieuwe test

De nieuwe test, een nieuwe generatie lancetten bekend als een DNA methylatie test detecteert tumor-specifieke veranderingen of methyleringen in het DNA in de cellen afgestoten in de ontlasting van carcinomateuze of precancereuze laesies. De test kan thuis worden gedaan zonder dieetbeperkingen of darmen voorbereiding.

Tijdens de vergadering, Ahlquist presenteerde de resultaten van de eerste klinische evaluatie studie, die 1.100 patiënten geïncludeerd."We waren blij met de resultaten van deze eerste klinische studie," hij zegt.

De test vond 64% van precancerous tumoren die groter dan een centimeter was (minder dan een halve inch) en vonden 85% van de kankers.


Ahlquist noemde de 85% cijfer ” zeer hoog" en voegt eraan toe: "Het zou heel moeilijk zijn om een ​​niet-invasieve benadering die dat bereik kon vinden."

Ook u kunt bestellen hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 − een =