Nieuwe Aanbevelingen voor hoge bloeddruk bij oudere volwassenen

Nieuwe Aanbevelingen voor hoge bloeddruk bij oudere volwassenenNieuwe Aanbevelingen voor hoge bloeddruk bij oudere volwassenen

De gezamenlijke inspanningen van negen gezondheidsorganisaties hebben geleid tot nieuwe aanbevelingen met betrekking tot de behandeling van hoge bloeddruk bij volwassenen van 65 jaar en ouder. Details van de aanbevelingen in de vorm van een expert consensus document, dat kort van volledige praktijkrichtlijnen valt voor nu.

Hypertensie komt voor bij meer dan de helft van de senioren

De auteurs van het document gemeld dat de beoogde bloeddruk lager dan 140/90 mmHg zijn, hoewel een traject van 140-145 mmHg aanvaardbaar zijn voor personen die 80 jaar oud was. Onder jongere mensen, is een normale bloeddruk lezing beschouwd als minder dan 120/80 mmHg.

De prevalentie van hoge bloeddruk bij ouderen een zorg: ongeveer tweederde van de mannen en driekwart van de vrouwen hypertensie, wat een belangrijke risicofactor voor een hartaanval en beroerte. Ondanks het grote aantal ouderen met de ziekte, klinische studies vaak niet deze leeftijdsgroep, die gedwarsboomd inspanningen om te weten hoe de behandeling van de ziekte.

De nieuwe aanbevelingen zijn nog niet volledig praktijkrichtlijn statuut omdat gegeven “het bewijs basis, de ervaring met de technologie, en / of de klinische praktijk niet beschouwd als voldoende zijn ontwikkeld om te worden beoordeeld door de formele ACC / AHA praktijk richtlijnen proces,” merkte de auteurs van het document.

In het document, aanbevolen de auteurs het volgende:

Voor het eerst zijn onderzoekers wetenschappelijk aangetoond dat acupunctuur (specifiek elektro) kan de bloeddruk bij mensen met hypertensie. Voor iedereen die op zoek naar een drugsvrije manier om dit veel voorkomende gezondheidsproblemen uitdaging te beheren, kan acupunctuur voor hoge bloeddruk een optie om te overwegen.


Als je naar de dokter en je zei dat je een hoge bloeddruk hebt, heb je waarschijnlijk niet verteld om naar huis te gaan en verander je dieet, maar inderdaad, dat moet het eerste wat je doet en het aanpakken van andere aspecten van de levensstijl. Hier zijn 8 klassen van de bloeddruk drugs.

Hoewel vitamine D heeft vele voordelen voor de gezondheid, de "sunshine vitamine" zal niet helpen de bloeddruk te verlagen, volgens een nieuwe studie.

bron www.emaxhealth.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien + twaalf =