Kan Emg Hurt De ischias Nerve – Symptomen – Chronische Pijn

Kan Emg Hurt De ischias Nerve - Symptomen - Chronische PijnVAN ONZE EXPERTS

Hoewel een elektrodiagnostische test is niet de meest comfortabele ervaring, zal deze test niet de zenuw beschadigd. De elektromyografische (EMG) gedeelte van de beproeving bestaat slechts het inbrengen van kleine naaldjes (de grootte van accupunture naalden) in de spier om het meten van de elektrische activiteit van de spieren. Omdat de zenuwen te verbinden naar de spieren, een EMG helpt zenuwproblemen diagnosticeren. De meeste van de geteste voor heupzenuw problemen spieren daadwerkelijk in de kuit (onderbeen). De heupzenuw is een grote bundels van zenuwen die uiteindelijk te sluiten op de spieren in de kuit en voet.

De zenuwgeleiding deel van een electrodiagnostische test zal ook een groot aantal proeven met het onderbeen waar de zenuwen einde te betrekken. In het algemeen, op zoek naar proximale schade aan de zenuwen in de zenuwwortel, zal de lumbale-sacrale plexus en de heupzenuw een combinatie van EMG testen van belangrijke spiergroepen en enkele zenuwgeleiding testen meestal in het onderbeen te betrekken.

Iedere practioner heeft zijn / haar eigen manier om de test uit te voeren, omdat er meer dan één manier om een ​​puzzel in elkaar te zetten.


Ook u kunt bestellen hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − zes =