Heart – Cardiologie symbool voor onregelmatige hartslag op Omron bloeddrukmeter, overgeslagen hartslagen

Heart - Cardiologie symbool voor onregelmatige hartslag op Omron bloeddrukmeter, overgeslagen hartslagenHart & cardiologie /Onregelmatige hartslag Symbool aan Omron Bloeddrukmeter

Vraag
Ik heb onlangs een paar keer hebben gehad het symbool voor onregelmatige hartslag weergegeven op mijn bloeddruk monitor. Volgens de mfg. Het boekje wordt gesteld "een onregelmatige hartslag wordt gedefinieerd als een ritme dat meer dan 25% langzamer of sneller 25% van het gemiddelde ritme."
Dus mijn vraag is, zag ik een paar weken geleden bij het nemen van mijn pols dat mijn hearbeat ging verslaan, beat, beat, slaan, slaan, slaan, enz. Op keer. Ik nauwelijks voel het eigenlijk, behalve als ik mijn vinger op mijn pulse..because dan kijk ik voor het gevoel. Hoe dan ook, is de ontbrekende ritme waardoor het symbool voor onregelmatige hartslag om zichzelf te laten zien, of is de fabrikant: de onregelmatige hartslag wordt veroorzaakt door sneller of langzamer ritme. Ik hoop dat u mijn vraag te begrijpen. Dank u in afwachting van uw kundig antwoord.

Antwoord
Dear Marge,

Waarschijnlijk uw monitor gedetecteerd de skip als 25% lager dan de gemiddelde ritme, omdat de monitor de skip zou zien als een lange pauze in het ritme.

Overgeslagen beats zijn normaal hartactiviteit, normaal in de zintuigen die over (1) de helft van ons hebben overgeslagen beats, dat (2) slaat zijn gemakkelijk te begrijpen als normaal hartactiviteit van kennis van de elektrische systeem van het hart, en (3) overgeslagen beats bedoel niet dat u een hartaandoening of zullen in de toekomst de ontwikkeling van hart-en vaatziekten of een catastrofe.

Schrijf terug als deze nota al uw vragen niet echt beantwoorden.

bron en.allexperts.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 5 =