Gratis one touch glucosemeter

Gratis one touch glucosemeter

One Touch bloedglucosemeter

Diabetes mellitus treft meer dan 16 miljoen Amerikanen, en in de afgelopen decennia is de inzet verhoogd en zal waarschijnlijk blijven toenemen. Er zijn echter drie soorten diabetes, type 1 diabetes, type 2 diabetes en zwangerschapsdiabetes. Type 1 diabetes treedt op wanneer de oorzaak cellen van de alvleesklier, insuline wordt vernietigd door gebrek aan insuline en afwisselend één keer bloedglucosemeter.

Dit kan het gevolg zijn van een reactie bekend als auto-immuunreacties. Het lichaam begint te vallen en zijn eigen cellen vernietigen de alvleesklier stopt om alle cellen te vernietigen als ze niet produceren insuline. Hoewel het nog niet waarom dit gebeurt, is het aantal verklaringen voorgesteld. Deze omvatten: infectie door een bepaalde bacterie of virus dat kan gebeuren, blootstelling aan chemische toxines in voedsel of zelfs blootstelling aan koemelk als kind werd ook aangetoond dat de auto-immuunreactie van het lichaam veroorzaken.

Type 2 diabetes treedt op omdat wanneer de receptoren in het lichaam cellen die normaal gesproken reageert op insuline kan worden gestimuleerd, een aandoening bekend als insulineresistentie. Wanneer dit gebeurt, het lichaam produceert meer insuline en uiteindelijk resulteert in een overproductie van een touch bloedglucosemeter. Bovendien kan deze vorm van diabetes te ontwikkelen als er gewoon niet genoeg freestyle glucose monitor of wanneer de insuline die beschikbaar is abnormaal is en dus niet werkt.

Type 2 diabetes is vaker voor bij oudere mensen, mensen die zwaarlijvig zijn en degenen die niet fysiek actief. Er zijn ook zeldzame oorzaken van diabetes waren opgenomen. Deze omvatten bepaalde medicijnen tijdens de zwangerschap, in wat zwangerschapsdiabetes na een ziekte die schade toebrengt aan de alvleesklier en van invloed zijn vermogen om insuline, one touch bloedglucosemeter produceren genoemd. Een goed voorbeeld van deze ziekte is pancreatitis. Een andere oorzaak van diabetes is erfelijk. Als beide ouders type 2 diabetes heeft, bestaat de mogelijkheid dat hun kinderen het ook. In identieke tweelingen, als men ontwikkelt Type 2 diabetes, de mogelijkheid van diabetes bijna 100 procent ook.

Maak je eigen gratis website

Start je eigen gratis website

Een verrassend eenvoudige drag & neerzetten website schepper. Kom meer te weten.

bron bloodglucosemeter.weebly.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − 12 =