DiGeorge Syndrome gelaatstrekken

DiGeorge Syndrome gelaatstrekken

DiGeorge Syndrome gelaatstrekken

Niet alle kinderen die lijden aan deze genetische kwestie zal hetzelfde of zelfs alle symptomen te zien zijn als de afbraak kan variƫren van de ene persoon naar de andere. In het algemeen zal de fysiologische problemen eerste manifesteren en zijn het makkelijkst te detecteren. Echter, er zijn sommige kinderen die zwaar zijn getroffen met gelaatstrekken symptomen.

De functies die bekend zijn geassocieerd te worden met DiGeorge Syndrome (en opnieuw niet allen aanwezig of duidelijk zijn) omvatten dingen zoals een gespleten gehemelte of lip, boxed oren die ook kleiner dan normaal en zelfs hooded oogleden zijn. Bovendien kan er een zekere mate van asymmetrie in het gezicht van het kind te zijn als ze huilen en ze kunnen ook een kleiner dan normaal mond, kin en neus tip kanten.

Hoewel deze functies is bekend dat ze geassocieerd met DiGeorge syndroom, is het belangrijk om niet een diagnose op basis van deze gelaatstrekken. Ook als een arts probeert om uw baby op basis van de gelaatstrekken te diagnosticeren, moet u onmiddellijk op zoek gaan naar een nieuwe arts die zal lopen de nodige tests om zeker te zijn van de diagnose.

(20 stemmen)


Ook u kunt bestellen hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 3 =