beeldscherm Ratings Top Hart-rate

Top hartslagmeterHartslagmeter koopgids

Ermee beginnen

Krachtige oefening kan meer voordelen voor de gezondheid dan een matige trainingen te produceren. Maar uit te werken te hard is geen goed idee. Een hartslagmeter kan u helpen ervoor zorgen dat u uw doelgroep hartslag te bereiken, maar blijf in uw veiligheid zone. We testten 11 nieuwe modellen, variërend in prijs van $ 29 tot $ 200, en vond dat hadden allemaal uitstekende nauwkeurigheid.

Onze test omvatte zes borst-band modellen, die je draagt ​​samen met een apparaat op je pols of op case een speciale iPhone-app om uw hartslag te zien; vier pols-only modellen, die je moet raken om een ​​meting te krijgen; en een pols model dat een continue hartslag lezing biedt.

Onze vrijwilligers droeg elke monitor in rust en tijdens het lopen op een loopband op verschillende intensiteiten. Om de nauwkeurigheid te evalueren, vergeleken we hartslag op de monitor met die gemeten met een elektrocardiograaf, een apparaat vergelijkbaar met de aard artsen gebruiken. Staf nam ook de monitors mee naar huis, zodat we konden zien hoe makkelijk ze te gebruiken buiten onze labs.

Allemaal voorzien van een consistent nauwkeurige hartslag te lezen, maar check out het hoofdstuk over het soort hieronder om degene die het beste past bij uw workout routine te halen. Bijvoorbeeld, sommige zijn beter voor activiteiten zoals fietsen. Zwemmers moeten controleren met website van de monitor of de handleiding. De gebruiksaanwijzing voor een model dat we getest zegt dat het alleen "spatbestendig," terwijl anderen zeggen dat je kunt het apparaat te gebruiken tijdens het zwemmen, zolang u niet op een van de knoppen, terwijl je in het water.

Ook u kunt bestellen hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf + 18 =